Brochure overbodig

 

 

Posterheide Brabant presenteert haar brochure uitgebreid in kleur op haar website.
Indien u geen brochure meer per post wenst te ontvangen, vult u dan s.v.p. onderstaand uw gegevens in en druk daarna op [verzenden].

 

Bij voorbaat dank.


Wil Boetzkes

 


 

Ik wens geen brochure meer per post te ontvangen


Vul onderstaand svp uw gegevens in en

druk daarna op de verzendknop

Ja
Nee

Vul onderstaand svp uw gegevens in en

druk daarna op de verzendknop

Verklaring

In verband met de nieuwe Europese wetgeving op privacy (AVG) verklaar ik mij akkoord met het gebruik van de door mij aangeleverde contactgegevens door Posterheide Brabant, zoals beschreven in de AVG-pagina van Posterheide Brabant.

 

Deze gegevens mogen uitsluitend door hen worden gebruikt voor communicatie met mij middels e-mail, telefoon of nieuwsbrief en nimmer ter beschikking worden gesteld aan anderen, tenzij ik daar toestemming voor geef. Uitzondering hierop vormen de instanties, zoals de Belastingdienst, die mij verplichten de verstrekte persoonsgegevens voor een wettelijk bepaalde periode te bewaren.

 

Indien ik wil weten welke gegevens zij van mij hebben, of als ik die gegevens wil wijzigen of verwijderd wil hebben, dan kan ik daartoe een e-mailverzoek sturen naar info@posterheidebrabant.nl. Communicatie van hen naar mij, in welke vorm dan ook, is dan niet meer mogelijk.

 

Als ik vind dat men onrechtmatig met mijn gegevens omgaat en zij op mijn verzoeken, om mijn gegevens te verwijderen, niet naar mijn tevredenheid actie ondernemen, heb ik het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Ja Nee


Klik hier als u de tekst niet kunt lezen
Velden met een * zijn verplicht
^ Naar boven