PRIVACY-VERKLARING

In verband met de nieuwe Europese wetgeving op privacy (AVG) verklaar ik dat de door mij aangeleverde contactgegevens door Posterheide Brabant, tot nader bericht van mijn kant, bewaard mogen worden. Op mijn verzoek zullen t.z.t. deze gegevens direct uit het bestand worden verwijderd.

Deze gegevens mogen uitsluitend worden gebruikt voor communicatie met mij middels e-mail, telefoon of nieuwsbrief en zullen nimmer ter beschikking worden gesteld aan anderen, tenzij ik daar toestemming voor geef. Uitzondering hierop vormen gegevens die wettelijk gezien voor bepaalde instellingen, voor een door hen vastgestelde termijn, bewaard moeten blijven, zoals de Belastingdienst.

 

Deelnemen aan een workshop, lezing, kunstreis of andere activiteit kan niet anoniem. Posterheide Brabant heeft nu eenmaal gegevens van mij nodig. Gebruik ik een of meer van hun diensten? Dan vind ik het goed dat Posterheide Brabant mijn persoonsgegevens intern verwerkt.

 

Mijn gegevens blijven van echter mij!

Wil ik weten welke persoonsgegevens Posterheide Brabant precies van mij heeft? Dan kan ik ze gerust opvragen. Ik mag hen ook vragen om de persoonsgegevens die zij van mij hebben:
– aan te passen
– te wissen
– over te dragen aan iemand anders.
Mits deze gegevens niet wettelijk gezien bewaard moeten blijven.


In dat geval stuur ik mijn verzoek naar info@posterheidebrabant.nl, waarna zij dit dan z.s.m. voor mij in orde brengen.

 

Terug

^ Naar boven