Indien u in het gastenboek een bericht wenst achter te laten, dan klikt u op Schrijf reactie en vult u de velden in.
 
Typ ook de letters over in het codevak en druk daarna op Verstuur.
 
Als u een bericht heeft dat uitsluitend voor Posterheide Brabant bestemd is, kunt u de Contactpagina gebruiken.

 

Majorca Castricum

Dag Wil,
Net thuis van een geweldige cursus. Als je de cursus “Van Tsaar tot Revolutie” nog een keer geeft, dan meld ik me weer aan. Geweldige schilderijen, indrukwekkende gebouwen, een geschiedenis om je in te verdiepen en jouw enthousiaste verhaal. Kan niet stuk. Top! Dat alles zie en hoor ik graag nog een keer.
Bedankt,
Majorca Castricum

Koos Louman

Na 2,5 jaar onthouding van Posterheide reizen door de Covid perikelen eind juni 2022 tezamen met 27 andere Posterheide enthousiastelingen een busreis (dus geen Schiphol-ellende) naar Wales gemaakt. Wat hebben we in die 7 dagen veel gezien. Kerken, kastelen, abdijen (ruines), bruggen en een zeer bijzondere wereldkaart uit 1270. Ik denk dat ik namens alle deelnemers spreek dat het een prachtige reis was, gezegend met prachtig weer. We hebben veel gezien Wil! Dank je wel!
Met vriendelijke groeten, Koos Louman juli 2022

Willem van Nieuwenhuijzen

Hoi Wil en Maggie.
Het zijn ongewone tijden. Het zal voor jou veel impact hebben. Geen reizen, geen laatste dagtochtjes, geen daglezingen, cursussen plots afgebroken.
Ik hoop dat je weer zo snel mogelijk kan opstarten!
Hoop dat de laatste dagreisjes en daglezingen toch doorgang kunnen vinden. Hoop ook dat je toch nog reizen kunt maken van de zomer, weet dat je dat heel graag doet.
Groetjes! Willem van Nieuwenhuijzen

Koos Louman

Hoi Wil, Maggie en de complete Posterheide Familie,

Wil, er zijn cursussen geweest waarin je vertelde dat er in het verleden tijden zijn geweest met veel voorspoed en zeer moeizame tijden. Na de éénwording van Duitsland en voor Nine-Eleven dacht ik: "we zitten in een tijdvak met voorspoed, minder international spanningen e.d."

Na de aanslagen in de USA en alle andere aanslagen de afgelopen jaren, de instabiliteit in het Midden-Oosten, zijn we weer in een tijdvak met veel spanningen, ellende en verdriet.

Nu gedurende het tijdvak van het Corona-virus is het ook aantobben met z'n allen. Ik hoop dat er de komende tijd een vaccin komt en de onzekerheden veel kleiner worden. Ook de Posterheide activiteiten kunnen dan hopelijk weer van start gaan. Ik kijk ernaar uit!

Mijn wens is: Posterheide Familie nu en in de toekomst veel voorspoed en gezondheid.

Met vriendelijke groeten,

Koos Louman dd 10 april 2020

Henk van den Brink

Geheel onbevangen stapte ik in de bus, eigenlijk wilde ik alleen maar een korte vakantie naar een onbekend stukje Europa. Wat pakte dat anders uit: ik heb in korte tijd nog nooit zoveel middeleeuwse kunstschatten gezien. Ik kocht onderweg een boek over beeldend kunstenaar Barlach, ik weet zeker dat ik daaruit weer energie haal om zèlf weer beeldend bezig te zijn. Het was onder jouw leiding een onvergetelijke ervaring. Bedankt daarvoor.

René Zebregs

Zojuist de nieuwe gids ontvangen. Inderdaad Wil gaat het rustiger aan doen!
Van 19 pagina's naar 15 ! Maar gelukkig "hij doet 't nog". En hoe. Mooi program wederom.

Nelly van Rijt

Dag Wil,
Al enkele keren heb ik, als altijd belangstellende cursist tijdens de afgelopen 30 jaar en reiziger tijdens de afgelopen 20 jaar, de laatste week vol verwachting je site bezocht. Nieuwsgierig naar het cursus- en reisaanbod 2018-2019.
Wat zie ik vandaag: je nieuwe cursussen! Interessant! 't Zal moeilijk zijn een keuze te maken.

In afwachting van je reisaanbod kan ik over de cursussen alvast na gaan denken...
Maar nu eerst: een welgemeend proficiat en een voorspoedig, alles overtreffend kroonjaar gewenst (waar je cursisten en reizigers natuurlijk ook hun voordeel mee zullen doen)!

Nelly van Rijt

René Zebregs

Beste Wil,
wat een stijlvolle omslag van je nieuwe gids. Het programma is dienovereenkomstig. Ik ga alvast in training want anders houd ik het niet vol!!
Veel succes toegewenst.

Jose Hellenbrand

Japan Mei 2017

Een primeur die vrijwel vlekkeloos georganiseerd was. Een cultuur die nog meer indruk maakte dan ik verwacht had. En stilte, schoonheid midden in miljoenen steden. Kortom een unieke ervaring.

Met groet

Jose

Joost Melse

Ik zie dat u ook een cursus geeft over de zijderoute. Misschien interessant om te vermelden dat de Chinese regering de zijderoute nieuw leven in wil blazen op het gebied van industrie, geneeskunde, zeehavens en waarschijnlijk nog andere punten. Nederland heft daar afwijzend op gereageerd. Bondskanselier Merkel heeft voor alles ingetekend, waar ze maar kon. Philips is via een achterdeur wel ingestapt. Ik weet dit via een natuurgeneeskundige (wel en Nederlander). Zijn zoon huurt toevallig een kamer bij de Chinees, die dit van de grond tilt. Ook hij is gevraagd om in China zijn vorm van geneeskunde te gaan doceren. Het contract hiervoor is inmiddels getekend.

Koos Louman

Hoi Wil,

Helaas is de cursus Westerse Architectuur afgelopen. Wat had je ons veel te vertellen en veel te laten zien. Zoveel dat we daar een extra les voor nodig hadden! Prachtige, zeer interessante onderwerpen.

Dank je wel voor de 10 voordrachten en je enthousiasme dat ook op de deelnemers oversloeg. Een geweldige cursus, een aanrader mijns inziens.

Een fijne "vakantie" of rust periode gewenst.

Met vriendelijke groeten,

Koos Louman

jose hellenbrand

Albanië 26 september-4oktober 2016
Een nieuwe bestemming die in elk opzicht aangenaam verraste.
Interessante sites en een prachtig landschap vooral de tocht langs de kust met formidabele uitzichten.
Het land is nog arm, maar geen somberheid en zeer vriendelijk.
Zeker een reis die de moeite waard is
Jose Hellenbrand

jose hellenbrand

jose hellenbrand

Baltische landen 11-119 september 2016

Een 5 sterrenreis
Wil, drie geweldige steden en uitzonderlijk weer.
Zelfs als je de geschiedenis van deze regio kent, is het zien en ruiken van de historie een diepere belevenis.
Een absolute aanrader dus!

Lida van Baar

Wil, wat presenteer je weer een bijzondere brochure voor het seizoen 2016/2017!
Ik volg al dertig jaar cursussen en heb inmiddels 42 reizen onder jouw inspirerende visie en enthousiaste leiding gemaakt!

Opnieuw ben je erin geslaagd verrassende en inzichtelijke cursussen, dagtochten met bijzondere museumbezoeken, gerelateerd aan actuele onderwerpen en uitdagende reizen aan te bieden!

Paul Feldmann

Dag Wil,

Sorry, ik ben vergeten je te complimenteren met je fantastisch program. Wat een rijkdom, maar ook wat een probleem om te kiezen. Een echte snoeptrommel !

Heel hartelijk dank voor alle energie en enthousiasme die je elke keer weer weet over te brengen, ook al loop ik wel eens voor de muziek uit !

Geniet van jullie eigen vakantie en tot ziens in september .

Paul

René Zebregs

Op de website je nieuwe programma bekeken. Heel interessant allemaal.
Het is als een kind in de snoepwinkel, alles is lekker, wat zou ik pakken?
Nog effe laten bezinken.

René Zebregs

Jose Hellenbrand

mei 2016 Uzbekistan
Deze reis was zoals altijd goed georganiseerd en crescendo opgebouwd.
Maar je bent er deze keer bijzonder in geslaagd om het verleden met de huidige actualiteit te verbinden.
Chapeau Wil.

Jose Hellenbrand

Lies Keser

Heb gisteren (8 nov) intens genoten van de prachtige tentoonstelling, maar ben vergeten JOU hartelijk te bedanken voor de warme enthousiaste en inlevende manier van uitleggen en aansturen om beter te zien....


Dus bij deze Hartelijk Dank voor zoveel inzet, onaflatende aandacht en stimulans.


Groet Lies

Jan en Willy Huijbregts

Dag Wil, Ook namens Willy wil ik je feliciteren met je nieuwe vestiging in midden Nederland. Erg veel succes. Jan.

Frankie Adelaars

Een aanrader! De cursus The west and the rest. Wil op zijn best. Een boeiende reis door de hele wereld(kunst)-geschiedenis van Lucy in Ethiopie tot aan Obama voor de Nachtwacht in 2014. Zeer interessant en boeiend tot het laatste moment.

Rommens

De Iran reis was wederom een sprookje uit de 1000-en 1- nacht vertellingen. Zo uniek, vriendelijk, speciaal en vooral onvergetelijk. Dus TOPPI ! Béatrice

Antoinette Thunnissen

Dag Will, met de vele mensen die op je cursussen en reizen aanwezig zijn geweest, zul je mij niet meer herinneren. Ik was bij de Armenië en Lybië reis. Graag zou ik de Troje cursussen willen volgen, maar ik overwinter al sinds jaren in Spanje en/of Griekenland, dus dat is onmogelijk.

Onlangs vond ik op een rommelmarkt in Spanje een oud boekje (1892) over de Griekse geschiedenis in het Spaans, met vele litho´s en kaarten, erg interessant, Ik heb het uitvoerig gelezen.

Hopelijk een andere keer kan ik een cursus volgen of een reis meemaken. Oezbekistan staat nog steeds op mijn verlanglijstje.

Met vriendelijke groet, Antoinette

^ Naar boven