introductie

 

 

CURSUSSEN KUNSTGESCHIEDENIS, LEZINGEN, REIZEN EN DAGEXCURSIES 2017-2018

 

In het nieuwe cursusprogramma is getracht een grote variatie aan thema’s op te nemen. De huidige identiteitscrisis van Europa is een goed moment om nader in te gaan op de unieke kenmerken van de Europese cultuur.

 

Ook duiden alle signalen in onze tijd op een keerpunt in de geschiedenis. Wat hebben keerpunten in de cultuurgeschiedenis in het verleden teweeg gebracht? Eurazië wordt vaak gezien als twee continenten, de cultuurgeschiedenis vertelt een ander verhaal waaruit blijkt dat culturen in oost en west meer met elkaar verbonden zijn dan gedacht en globalisering al een oeroud fenomeen is.


Het reisprogramma voor 2018 is ook deze keer ambitieus. Onze meerdaagse reizen en dagtochten zijn ‘op maat‘ gemaakt, voor deelnemers met hoge verwachtingen en een verwende smaak. Het is één van de punten waar de reizen van Posterheide Brabant zich in onderscheiden.

 

Posterheide Brabant is een gespecialiseerd particulier instituut dat al dertig jaar op professionele wijze cursussen, reizen en excursies op het gebied van kunst- en cultuurgeschiedenis organiseert. Veel cursussen van Posterheide Brabant sluiten logisch op elkaar aan. Door een aantal van deze cursussen te volgen, kunt u in de loop van de jaren een goede kunsthistorische kennis krijgen.

 

Wil Boetzkes

Directeur Posterheide Brabant

 

Ga naar Programma en klik op één van de onderliggende bestelpagina's.

 


 

Posterheide is sinds 1986 actief in o.a.
 
Helmond, Eindhoven,
Tilburg en Breda,
Venlo en Den Bosch
 

 

  

Juliana v. Stolberglaan 3 - 5707 CK Helmond - tel. 0492- 545894 - info@posterheidebrabant.nl

 
^ Naar boven